IMG_0341 (2)

Boksschool Teus de Kruyf

Boksschool Teus de Kruyf is de boksschool waarin leden uit kunnen groeien naar wedstrijd bokser en/of sparringpartner van de wedstrijdboksers. In deze lessen kom je wanneer je het sparren onder controle hebt en wanneer je wordt gevraagd door Teus. Deze lessen zijn niet voor iedereen toegankelijk. De visie van Teus de Kruyf is dat boksen op wedstrijdniveau een ‘gevaarlijke’ sport is als je dit niet goed beheerst. 
 
Het Teus de Kruyf Institute daarentegen is toegankelijker voor een breder publiek. Het instap niveau ligt veel lager, waardoor mensen zonder boks ervaring makkelijk deel kunnen nemen aan het lesaanbod. Het lesaanbod zelf is heel breed. 7 dagen per week is het Institute open. Het Institute biedt  verschillende lessen aan diverse doelgroepen. Voor meer informatie klik je naar het INSTITUTE.
 
 

ONS TEAM

Vol trots presenteren we ons trainers team, gemotiveerd en vol passie om jouw talent blijvend te ontwikkelen. Wil je meer weten over het sparren en wedstrijdboksen, Neem contact op met Teus de Kruyf

Teus de Kruyf

Arnold Krumpelman

Chris van Zijll

Cyrano Parinussa

Claudia van den Driessche

Dave Geukes

Jan Venema

Jimmy van Gent

Lonneke Ruigrok

Reinout Frenken

Robert van Leeuwen

ADRESGEGEVENS

BOKSSCHOOL TEUS DE KRUYF

Post- en vestigingsadres
Gouwekade 15A
2407 BA Alphen aan den Rijn

06-25563262
info@boksschool-teusdekruyf.nl
www.boksschool-teusdekruyf.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA