Op 13 Januari bokste onze Remco de finale van het OZNK. Dit vond plaats in Voerendaal. Zijn tegenstander uit Maastricht was dezelfde als waar Remco 6 weken eerder al tegen gestaan had. In die partij was Remco als sterkste uit de strijd gekomen. Helaas in deze finale partij kon Remco niet in zijn ritme komen, dat resulteerde in een tekort aan punten waardoor de winst deze keer voor zijn tegenstander was.

Luca moest op dezelfde dag de finale vechten tegen een thuisbokser. Luca vocht als een leeuw en volgde daarnaast zijn opdrachten correct uit. De uitslag was unaniem en Luca is daarmee kampioen geworden!! Luca je bent een topper!

Op 27 Januari zou Rida een 1/2 finale in Breda boksen, jammer genoeg had zijn tegenstander afgezegd. Daarom zou Rida een week later in de finale komen te staan.

Nabil ( uit onze Jeugd selectie) moest die avond een finale partij boksen. Ondanks de zenuwen ging Nabil vol van start in de 1e ronde. Deze won hij dan ook. De 2e ronde was heel zwaar, misschien dat de zenuwen hier zijn tol hadden geëist. Nabil kreeg last van zijn arm en ook een hevige pijnen in zijn zij. Teus nam hierdoor de algemene regel in acht, de veiligheid van zijn boksers staat voorop(!) en gooide de handdoek. Een grote teleurstelling voor Nabil, maar uiteindelijk wel begrip voor de keuze die Teus gemaakt heeft.

27 Januari was Rida dan aan de beurt voor een finale partij in Eindhoven. Zijn tegenstander was een sterke Duitser. Rida begon goed en maakte zijn punten in de 1e ronde. De 2e ronde was Rida iets meer passief waardoor zijn tegenstander een inhaalslag kon maken. De 3e ronde was dus de beslissende ronde. Het was erop of eronder..Rida ging ervoor en bokste die laatste ronde met alles wat hij in zich had. Hierdoor werd ook Rida Kampioen!! We zijn trots op jou Rida, gefeliciteerd !

Op deze avond bokste ook Levi een finale partij tegen een tegenstander uit Zoetermeer. Met een prachtig hoog tempo en de focus op zijn gekregen opdrachten, (die hij zo correct uitvoerde) was Levi de sterkste in de ring. Hij hield het midden van de ring en overklaste zijn tegenstander in elke ronde. Werkelijk een prachtige partij om naar te kijken! Levi werd die avond ook Kampioen! Complimenten voor jou Levi, je bent echt een groot talent!

Al met al hebben al onze jongens hun uiterste best gedaan. Kampioen of niet, voor ons zijn jullie allen een aanwinst voor de boksschool. We zijn er trots op dat jullie  elke keer weer die ring in durven te stappen en daar je uiterste best doen om iets moois neer te zetten. Keep the spirit!!