Boksschool Teus de Kruyf presenteert het NK Jeugd

Aankomend weekend, 9 en 10 December, organiseert Boksschool Teus de Kruyf in samenwerking met de NBB, het allereerste NK voor de jeugd.

Wat een eer dat wij deze traditie als eerste mogen uitvoeren. Het belooft dan ook een spectaculair en feestelijk weekend te worden voor het hele gezin.

Het NK jeugd zal plaatsvinden op de locatie Nieuwe Sloot, we starten beide dagen om 13:00 met de wedstrijden. De zaal zal om 12:00 al open zijn voor bezoekers. Op beide dagen zullen er ca. 15 top partijen te aanschouwen zijn. De leeftijdscategorie van de wedstrijdboksers is 11 tot 18 jaar.

Voor de jongere bezoekers onder ons zullen er diverse activiteiten plaatsvinden naast de wedstrijden, zo zal voor iedereen dit weekend een plezierig uitje worden. Dus neem gerust uw kleintjes mee!

De kaarten zullen aan de deur verkocht worden voor de prijs van 5 Euro voor kinderen t/m 12 jaar, daarboven kost een kaartje 10 Euro. Wilt u beide dagen komen kijken, dan krijgt u de 2e dag 25% korting.

Voor dit evenement heeft onze boksschool weer een aantal mooie sponseringen gekregen, uiteraard zijn wij daar weer heel dankbaar voor. Ook dank aan de vrijwilligers die ons dit weekend zullen bijstaan.