Het Internationale Boksgala van 2017

Ruim anderhalve week geleden alweer dat het grote boksgala van Teus de kruyf  plaats gevonden heeft. Wat een prachtige avond was dat! Insiders noemen het al een van de best georganiseerde gala’s van Nederland. Dit compliment was dan ook zeer terecht. Het organisatie team van Teus heeft dit jaar een fantastische prestatie geleverd. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Met een groot aantal sponsoren was een derde van de Rijnstreekhal afgezet als viplounge. Een rode loper, mooie gedekte tafels en prachtige banieren met alle sponsorlogo’s langs de wand. Hier hadden we een team staan van geweldige vrijwilligers die het iedere gast naar de zin heeft gemaakt. De imposante ring in het midden van de hal met een podium waarop alle wedstrijdbokser hun entree konden maken onder begeleiding van een fantastische lichtshow, dat was ntuurlijk de grootste eye catcher van de avond. Het publiek van ruim 1000 man kon plaats nemen op de rijen stoelen rondom de ring of op de tribune vanwaar zij een totaal overzicht op de zaal hadden. 18 Partijen waren er op deze avond gepland, met 9 partijen van wedstrijdboksers van Teus zijn eigen boksschool. Zij wisten een aantal maal winst te halen, helaas waren sommige tegenstanders net even conditioneel sterker of technische beter. Hoe dan ook heeft het Team van Teus een voor een hard gestreden om als winnaar uit de partij te komen, daarvoor kunnen we alleen maar respect hebben. Daarnaast hebben we nog een aantal mooie en bijzondere partijen mogen bewonderen tussen boksers van andere scholen. Al met al een top programma op deze avond! De recensies zijn lovend, de foto’s zijn prachtig en wij zijn blij met dit verassende succesvolle 6e gala. Op naar volgend jaar.

Hierbij wil Teus namens hemzelf en zijn boksschool iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit gala. De sponsoren, de trainers, het organisatieteam, alle wedstrijdboksers, de vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers. Wij hopen dat wij volgend jaar weer zo’n mooie avond met en voor jullie mogen neerzetten.