Countdown tot het Boksgala van Teus de Kruyf

Nog enkele dagen en dan is het eindelijk zo ver, het jaarlijkse Internationale boksgala van Teus de Kruyf en zijn boksschool. Op de boksschool gonst het van de bedrijvigheid. Het organisatieteam is druk in de weer met de laatste bezigheden en Teus zelf ziet er op toe dat alle voorbereidingen vlekkeloos verlopen. Met het organiseren van zijn 6e gala weet hij uit ervaring dat er altijd factoren zijn die tot op het laatste moment kunnen veranderen. Dat houdt de spanning vast tot de laatste minuut, maar onder druk presteren is een van Teus zijn beste eigenschappen. Keer op keer weet hij samen met zijn team, zijn sponsoren, zijn boksers, leden, en alle vrijwilligers een spectaculaire avond neer te zetten!

Zo ook aankomende zaterdagavond, 30 september in de Rijnstreekhal te Alphen aan den Rijn. De avond start om 18:45 en eindigt rond de klok van 23:00. Dit jaar hebben we een sterk Duits team te gast om het op te nemen tegen onze eigen wedstrijdploeg en andere talenten uit ons eigen land. Mooie en spannende partijen zal u gaan aanschouwen in de ring in de Rijnstreekhal. Het belooft een grootse avond te gaan worden. Voor de sponsoren, vips en genodigden is er dit jaar voor het eerst een afterparty georganiseerd. We verwachten dan ook vele bezoekers om deze avond bij te wonen. Enkele prominente gasten waaronder een aantal wethouders van Alphen aan den Rijn, Alex Blanchard, Don Diego Poeder en Nouscka Fontijn hebben ook toegezegd dit gala te komen bezoeken.

Heeft u uw kaarten al gekocht? Tot en met vrijdagochtend zijn deze nog af te halen in de boksschool voor de prijs van 17,50 Euro. Daarna is het alleen nog mogelijk een toegangskaart aan de deur te kopen voor de prijs van 20,00 Euro.

Wilt u toch nog een VIP arrangement dan kunt u bellen naar nr: 0625563262.