Junior Bep van Klaveren Memorial

Afgelopen zondag 17/09/2017 vond het eerste Junior Bep van klaveren Memorial plaats. Dit nieuwe jaarlijks terugkerende bokstoernooi voor Nationale en Internationale jeugdboksers tot 16 jaar werd georganiseerd in de Rotterdamse Maassilo. Een bijzondere en prachtige locatie!

Dit jaar een heuse Interland tussen Nederland en Ierland met maar liefst 14 partijen. Boksschool Teus de Kruyf had de eer om aan deze nieuwe traditie mee te mogen doen. Onze jeugd wedstrijdboksers Nicky Wemer en Levi Kroll waren gevraagd om voor dit evenement de ring in te gaan.

Onze Nicky had een sterke tegenstander, desondanks heeft hij gevochten als een leeuw. Alle rondes heeft hij zich zelf staande weten te houden dankzij zijn sterke wedstrijdmentaliteit. Helaas heeft hij zijn partij niet mogen winnen, desalniettemin hebben wij een groot respect voor zijn doorzettingsvermogen en karakter!

Onze Levi had ook een sterke Ier tegenover zich, ondanks dat bleef Levi netjes zijn eigen stijl aanhouden met vechten en door zijn prachtige techniek met het weg stappen en counteren wist hij zijn partij te eindigen met maar liefst 3-0 winst. Een prachtige prestatie!

Met dank aan Cyrano onze jeugd trainer en Teus zelf voor het trainen, begeleiden, motiveren en supporten van onze jeugd boksers!!

Wij zijn trots op onze jongens en hopen jullie beide nog vele malen te mogen bewonderen in de ring. Op naar ons eigen gala op 30 september.