Teus de Kruyf Institute

Lesoverzicht

Beginnnend Sparren
Het sparren is voor de meeste recreanten een uitdaging, maar ook een niveau hoger dan alleen de conditionele en technische trainingen. Om je te helpen de kunst van het sparren aan te leren introduceren wij deze lessen. Deze lessen zijn voor minimaal 4 en maximaal 8 personen, hierdoor blijft de begeleiding tijdens de training optimaal. Tijdens deze lessen wordt op een vriendelijke en technische manier het sparren aangeleerd. Doordat deze lessen kleinschalig zijn is er meer persoonlijke aandacht voor ieder en zal je de techniek van het sparren sneller gaan beheersen. Deze trainingen zullen worden verzorgt door de gecertificeerde AIBA starcoach Teus de Kruyf.

Business Box
Speciaal voor managers, (zelfstandig) ondernemers, CEO’s en DGA organiseren we Business Box. Deze bokstrainingen met een zakelijk tintje worden op verschillende niveaus gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Natuurlijk biedt Business Box ook uitstekende mogelijkheden om het zakelijke netwerk uit te breiden. Uiteraard kunnen ook partners worden uitgenodigd voor een training. Samen op deze manier sporten geeft een positieve boost aan een lange samenwerking. Los van het netwerken is een bokstraining goed voor het verbranden van calorieën en daarbij neemt de algemene conditie toe. Een uitgelezen kans om je bedrijf te promoten.

Clinics
Scholen
Voor scholen is het mogelijk een verzorgde boksclinic van ruim 5 kwartier te volgen die wordt gegeven door een bokstrainer. Het kan een gymles of een buitenles bij slecht weer vervangen. Enkele scholen die dit jaarlijks doen zijn Scala College, Groen Hart Lyceum, Wereld Wijzer groep 7 en 8 en ROC Mijdrecht.

Bedrijven
Voor bedrijven kan een boksclinic een teamuitje zijn dat iets speciaals biedt. Tijdens een bedrijfsboksdag kan het item zijn 'heb vertrouwen in je collega'. In de bokssport houdt dit in dat men elkaar tijdens een training niet raakt net zoals er binnen een bedrijf er ook sprake moet zijn van onderling vertrouwen. Tevens is boksen niet alleen fysiek en mentaal erg zwaar, maar ook ontzettend leuk. Na afloop zullen mensen anders aankijken tegen deze sport. Het is weer eens iets anders dan bijvoorbeeld vlotten bouwen, of paintballen. Enkele bedrijven die dit hebben gedaan zijn KLM Ticket Office, KLM Cargo, de gemeente Alphen aan den Rijn, politie Noord-Holland en Avery Dennison.

Verenigingen
Voor de meeste sportverengingen is hun eigen sport vanzelfsprekend. Voor die sporters is het een uitdaging om eens een andere sport te doen, andere krachten te meten en te kijken hoe men er op dat vlak conditioneel voor staat. Zeker voor de buitensport is het ideaal om in de winter iets aan je conditie te doen of om bij te houden. Enkele verenigingen die dit hebben gedaan zijn handbalvereniging, voetbalvereniging Alphense Boys, ARC, ESTO Bodegraven, AVV SDZ. Voor meer informatie kan er contact met ons worden opgenomen.

Grenzeloos Boksen
De bokssport is een sport toegankelijk voor iedereen. Daarom introduceren wij 'Grenzeloos Boksen'. Voor ieder die lichamelijk of geestelijk beperkt is maar toch wil ervaren hoe een boks workout op een positieve manier kan bijdragen aan de fysieke en mentale conditie van de mens. Of het nu gaat om spierversterking, het afreageren van frustraties of gewoon het sociale netwerk vergroten door te trainen in een gezellige respectvolle school; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij begeleiden iedereen en geven waar nodig net dat beetje extra aandacht. Er zijn diverse lessen met een beperkte bezetting waarin de mogelijkheid bestaat om mee te trainen met een standaard les en waar genoeg aandacht is voor een beetje extra hulp. Tevens bieden wij ook persoonlijke trainingen aan om alle aandacht aan de klant te kunnen besteden en een training op maat te leveren.

Padstraining
Padstraining is een training waar je met behulp van bokshandschoenen stoottechnieken uitvoert op pads. Het is een leuke en effectieve manier om niet alleen de conditie te verbeteren, maar ook kun je hiermee je bokstechniek verbeteren. Wie zoekt naar een uitdagende leuke en effectieve training waarbij hij zich kunt uitleven, hoeft niet verder te kijken. Bezoek een padstraining en beleef het zelf!
Je zelfvertrouwen zal zeker een boost krijgen en het is effectief op alle niveaus en kan daarom ook uitstekend dienen als onderdeel van je trainingsprogramma . Hiermee wordt namelijk niet alleen gewerkt aan uithoudingsvermogen, maar ook aan kracht, lenigheid en coördinatie. Het is voor iedereen geschikt en een erg effectief middel om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken. Zo is het voor een wedstrijdvechter een training die hem naar een topconditie kan brengen.
Alle bokstrainingen worden gegeven door ervaren, gediplomeerde trainers die net het zetje kunnen geven dat je nodig hebt. Onze trainers zijn tot op het bot gemotiveerd om het beste uit iedereen te halen.

Personal Training
Personal training voor individu of kleine groepen (maximaal 4 personen). Deze bokstrainingen worden op verschillende niveaus gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens personal training wordt er aandacht besteed aan techniek, coördinatie en conditie. Natuurlijk kunnen we gebruik maken van pads, bokszakken en andere materialen om de training tot een succes te maken. Alle bokstrainingen worden gegeven door ervaren, gediplomeerde trainers, die de trainingen specifiek op jouw wensen en einddoel afstemmen. Voel je fitter en mentaal sterker dan ooit met deze allround personal training.

Seminar
Een seminar organiseren is en blijft naar onze mening een fantastische manier om nieuwe kennis te vergaren. Maar die kennis dient wel op een inspirerende manier te worden overgedragen. Een demo bokspartij organiseren of een lezing over de bokssport houden? Boksschool Teus de Kruif is het adres voor een seminar op maat. Wij vinden het van groot belang dat deelnemers een positieve beleving overhouden aan uw seminar. Heb je ideeën over het opzetten van een seminar maar loop je vast? Informeer dan snel naar de mogelijkheden en dan wij helpen je graag verder!

Tarieven

Deze lessen zijn enkel op aanvraag te boeken op 06-25563262. Ben je geïnteresseerd? Reserveer tijdig want vol = vol.

Leslocatie